Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Reünie 100 jaar MLD

15 september 2017

Een eeuw Marine Luchtvaartdienst’ wordt de titel van het boek dat momenteel geschreven wordt door een aantal prominente, historisch onderlegde oud MLD’ers. 18 augustus 2017 bestaat de Marine luchtvaartdienst (MLD) namelijk 100 jaar en dat moet gevierd worden.
“Dit boek wordt een allesomvattende, compacte geschiedschrijving van de MLD vanaf het ontstaan in 1917 tot heden,” vertelt commandeur b.d. Anne van Dijk, oud-vlagofficier van de MLD en één van de schrijvers. “Naast de historische tijdlijn leggen we de focus op persoonlijke verhalen om het boek levendig en leesbaar te houden.” Naar verwachting wordt het boek ‘Een eeuw MLD’ augustus dit jaar uitgebracht.
Daarnaast wordt in het kader van 100 jaar MLD op vrijdag 15 september een grote reünie georganiseerd, toegankelijk voor alle (oud) MLD’ers, burger of militair. Om aanwezig te zijn bij de reünie kunt u zich aanmelden via 100jaarmld@gmail.com of middels een brief naar 990 Squadron, t.a.v. mevrouw L. Kikkert, Rijksweg 20, 1786 PT Den Helder. Vermeld hierbij het volgende:

· Naam
· Voorletters
· Adres
· E-mailadres
· Dienstvak
· Laatste rang
· Laatste functie
· Brevet
· Laatste squadron

U kunt zich aan melden voor de reünie tot en met 1 mei 2017. U ontvangt voor 1 juli 2017 een bevestiging met formele uitnodiging.

Gegevens

Datum:
15 september 2017