DSC_9545De Nederlandse Veteranendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni 2017. Als veteraan, zowel postactief als actief dienend, kan je deelnemen aan verschillende activiteiten op deze dag. Let op: voor sommige activiteiten moet je je vooraf aanmelden.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan het defilé, lopend of meerijdend op een historisch voertuig (voor mindervaliden) of een tribuneplaats aanvragen langs de route van het defilé (als je niet meer actief kunt deelnemen aan het defilé of voor je partner als je meeloopt)? Meld je dan van tevoren aan via ‘Mijn Vi’ Heb je hier nog niet eerder gebruik van gemaakt? Registreer je dan eenmalig.

Ben je aangesloten bij een veteranenvereniging? Ook dan schrijf je je in via ‘Mijn Vi’ en selecteer je jouw vereniging.

Lukt het niet om je aanvraag digitaal te doen? Bel ons dan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur op: 088 – 334 00 50.

Nieuw in 2017
Vanaf dit jaar kan je als defilant een tribuneplaats aanvragen voor je partner om voor partners van defilanten een tribuneplaats aan te vragen. Er is echter een beperkt aantal tribuneplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want vol is vol.

Aanmelding goedgekeurd… En dan?
Als je aanmelding is goedgekeurd, ontvang je uiterlijk twee weken vóór de NLVD de bijbehorende NS-vervoersbewijzen. De maaltijdkaart(en), tribunekaart(en) en/of opstapkaart historische voertuigen liggen voor je klaar op 24 juni 2017 op het Malieveld. De kaarten haal je op bij de coördinator van je veteranenvereniging of krijgsmachtdeel, wanneer je individueel deelneemt. De coördinatoren en krijgsmachtdelen zijn verdeeld over verschillende ophaalpunten in drie tenten op het Malieveld.

Sluitingsdatum
Meld je aan vóór 30 april 2017. Aanmeldingen die na deze sluitingsdatum binnenkomen, worden helaas niet meer in behandeling genomen.

Klik hier om je aan te melden.

© 2015 Veteranen Platform – van Veteranen voor Veteranen