Doorn, 9 december 2022

Mooie Eindejaarsbijeenkomst vandaag in Doorn.

Eindelijk weer Live, na twee jaar Covid-19. Voorzitter Hans van Griensven, blikte terug en vooruit, daarna een mooie opgenomen boodschap van de CDS Generaal Onno Eichelsheim die de honeurs waarnam voor de zieke minister Kajsa Oolongren. (Hier te zien op ons YouTube kanaal).

Vervolgens een symposium over de Zichtbare Veteraan in de maatschappij, met panel onder de bezielende leiding van Angelien Eijsink, die de aanwezigen prikkelde en kort hield! Het panel bestond uit Andrea Lapère ((Stratego Works), Matthijs van der Hoeven (Veteranen Ombudsman) en Dennis van der Kraats (VST).

Aan het einde van de bijeenkomst werd afscheid genomen van diverse vertegenwoordigers van lidorganisaties. Bijzondere aandacht was er voor het afscheid van de adviseur media en politiek, Mat Herben. Met een lange staan van dienst voor de behartiging van de belangen van defensie in het algemeen, en veteranen in het bijzonder werd tot zijn grote verrassing hij door de IGK onderscheiden met het ereteken van verdienste in goud. Een meer dan verdiende blijk van erkenning en waardering voor Mat.

Kijk de hele eindejaarsbijeenkomst hier terug op ons Youtube kanaal.

© 2015 Veteranen Platform – van Veteranen voor Veteranen