Doorn, 7 mei 2021

Introductie Stichting Dongemondse Veteranen.

Logo_SDVIn het najaar van 2019 zijn de Dongemondse Veteranen ontstaan, op dat moment nog een stichting in oprichting. Na het passeren van de akte van oprichting bij de notaris op 13 januari 2020 zijn we hierna ook officieel opgericht.

Stichting Dongemondse Veteranen is een jonge stichting die zich bezighoudt met het ontplooien van activiteiten en het versterken van de onderlinge contacten tussen de veteranen en hun thuisfront uit de gehele regio Dongemond.

We proberen hierbij een solide basis te vormen waarbij de veteraan en het gezin centraal staan. Ook door samen te werken met de verschillende gemeenten en instanties is het de bedoeling dat er meer erkenning en waardering komt voor de veteraan bij de burgermaatschappij van de regio Dongemond. De regio bestaat uit de gemeenten Geertruidenberg, Drimmelen, Oosterhout en Altena. Daarnaast zouden we de samenwerking tussen de veteranenstichtingen uit de omgeving willen opzoeken en versterken. Samen sta je nu eenmaal sterker.

Naast onze veteranenborrels op de tweede donderdag van de maand in onze thuisbasis bij Café Linq te Raamsdonksveer, organiseren we bezoeken aan musea, ondersteuning en voordracht bij kransleggingen, een motorrit en een fietstocht georganiseerd.

Helaas hebben we de reeds op de planning staande nieuwe activiteiten vanwege corona noodgedwongen moeten doorschuiven. Zodra dit voorbij is hopen we onze activiteiten en zichtbaarheid in de regio weer verder te vergoten. Hou onze website en sociale media hiervoor in de gaten!

http://dongemondseveteranen.nl/

© 2015 Veteranen Platform – van Veteranen voor Veteranen