DSC_9545Alle Nederlandse veteranen – ‘oud’ (WO II en het KNIL) en ‘jong’ (ingezet in vredesmissies) – verdienen erkenning en begrip van de samenleving en van de Nederlandse overheid. Daartoe wordt elk jaar op de laatste zaterdag van juni de Nederlandse Veteranendag georganiseerd met een defilé in de binnenstad van Den Haag en een manifestatie op het Malieveld. De Nederlandse Veteranendag is gratis toegankelijk. Meer informatie vindt u op de website van de Nederlandse Veteranendag. Veteranen kunnen deelnemen aan het defilé als lid van een van de detachementen van een VP-lidorganisatie.
Meelopen met het defilé op de Nederlandse Veteranendag?

Ben je veteraan en wil je (lopend of meerijdend) deelnemen aan het defilé of in aanmerking komen voor een tribuneplaats langs de route? Bij de aanmelding van veteranen die willen deelnemen aan eerdergenoemde activiteiten tijdens de NLVD wordt onderscheid gemaakt in drie categorieën:

Veteranen in werkelijke dienst, klik hier om je aan te melden.
Veteranen postactief en lid van een vereniging.
Veteranen postactief en geen lid van een vereniging

De inschrijvingen voor de laatste twee groepen lopen voortaan via het nieuwe systeem ‘Mijn Vi’.

Mijn Vi is een speciaal beveiligd deel van de Vi-website waar veteranen digitaal de dienstverlening kunnen regelen met het Vi. Je registreert je eenmalig op ‘Mijn Vi’ en regelt daar voortaan al je veteranenzaken met het Veteraneninstituut. Heb je nog niet eerder gebruikgemaakt van Mijn Vi? Registreer je dan eerst. Je ontvangt vervolgens je inloggegevens op het e-mailadres dat je bij registratie hebt opgegeven. Log in met je gebruikersnaam deze is als volgt: je registratienummer@mijn.vi

Het wachtwoord wordt per mail toegezonden. Deze inloggegevens blijven geldig. Je kunt met deze inloggegevens ook een volgende keer inloggen.

© 2015 Veteranen Platform – van Veteranen voor Veteranen