Doorn, 11 mei 2021

“Als gevolg van de Covid-pandemie zijn alle fysieke bijeenkomsten, evenementen en veteranendagen voor het tweede jaar op een rij afgelast.

Dat maakt het noodzakelijk dat de samenleving haar erkenning en waardering voor veteranen op een andere wijze toont. Gefinancierd door het Ministerie van Defensie en vfonds, en in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en Veteranenshop, biedt het Veteranen Platform overheidsinstellingen en veteranenorganisaties de Veteranenvlag aan.

In grote lijnen betekent dit dat alle ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, openbare bibliotheken, operationele commando’s, aangesloten veteranenorganisaties, veteranen ontmoetingscentra en veteranencafés begin juni een Veteranenvlag ontvangen om te hijsen tijdens de Nederlandse Veteranendag 2021 en bij veteranenaangelegenheden.

Valt uw organisatie onder één van bovenstaande categorieën maar heeft uw organisatie in de derde week van juni geen Veteranenvlag ontvangen, neem dan contact op met dhr. Hans Peters via penningmeester@veteranenplatform.nl om te bezien of u ook voor deze gratis Veteranenvlag in aanmerking komt.”

© 2015 Veteranen Platform – van Veteranen voor Veteranen